Bel ons:
  071-5288792
  Mail ons:
  info@tritac.com
  Vraag offerte aan:
  Klik hier
  Nieuwsbrief ontvangen?
  Klik hier

  Mailstudio Live Update
  SBS voordeel verwelkomen wij als nieuwe gebruiker.
  Sky voordeel maakt nu ook gebruik van de mailstudio.

  Mailstudio - Nieuwsbriefsoftware

  Omzet halen uit bestaande klanten is vele malen effectiever en goedkoper dan werven van nieuwe klanten. Met een goed opgebouwd klantenbestand kunnen effectieve mailings een gezonde omzet opleveren. Wij bieden een uitgebreid nieuwsbrieven systeem en ondersteunende diensten om het meeste uit uw klantbestand te halen.

  De mailstudio omvat op een gebruiksvriendelijke manier een reeks krachtige functionaliteiten waarmee u een extra hoog rendement uit uw klantenbestand kunt halen. De mailstudio is een alles-in-een gehoste oplossing. U hoeft dus geen software te installeren en servers te beheren. U kunt alles online via uw eigen webbrowser beheren met ondesteuning van ons team waar dat nodig is.  Eenvoudig online maken en aanpassen van uw mailings

  Via de geïntegreerde editor kunt u eenvoudig een nieuwsbrief aanmaken en aanpassen waar nodig. Wij verzorgen op maat gemaakte emailtemplates die in alle gebruikerlijke emailclient werken. U kunt vervolgens op basis van die templates zelfstandig mailings aanmaken waar en wanneer het u uitkomt.

  Online preview van uw mailing in alle mailclients

  Elke emailclient is anders en kan uw mailing anders weergeven. Om u veel werk te besparen kunt u eenvoudig in de mailstudio uw eigen mailing als preview tonen en valideren voor alle veelgebruikte emailclients zoals, Outlook (alle versies), Gmail, Hotmail en vele anderen.

  Automatische klantopvolging met behulp van triggers

  Met behulp van triggers kunt u nog effectiever en persoonlijker communiceren met uw klant. U kunt allerlei automatische gepersonaliseerde mails via triggers laten versturen. Er kan bijvoorbeeld een mail worden gestuurd als uw klant jarig is. Een x aantal dagen na het versturen van een bestelling. Direct na aanmelden voor de nieuwsbrief. Ook is het zelfs mogelijk een segment klanten een specifieke mailing te sturen als die personen op een bepaalde link in een generieke mailing hebben geklikt. Stel dat u een mailing verstuurt met verschillende auto's van uw merk. Na het sturen van die mailing kan een week later automatisch een vervolg mailing over model X worden gestuurd naar de klanten die op een link over model X hebben geklikt in de algemene mailing.

  Beste performance middels A/B testen

  Om voor een optimale conversie van een mailing te komen kunnen enkele A/B tests worden uitgevoerd op kleine groepen uit de mailinglist. Vervolgens kan de meest effectieve mailing automatisch worden verstuurd naar de rest van de mailinglijst.

  Compleet inzicht in gedrag van de klant

  Alle activiteiten van klanten worden gelogd. Via de mailstudio kunt u dus exact zien wie een mail opent,  wie uw mails als spam aanmerkt en veel meer. Ook is het mogelijk dat u ziet wie er op een bepaald product of dienst in uw mailing heeft geklikt waardoor uw verkoopteam direct weet waar
  de interesse van uw klant actief is en vervolgens gerichter de klant kan benaderen om tot aankoop over te gaan.

  Rendement direct inzichtelijk in Analytics

  De resultaten van uw mailings zijn ook direct inzichtelijk in uw Analytics pakket. U kunt zelf zien hoeveel en welke productverkopen rechtstreeks door uw mailing zijn geïnitieerd. Hiermee zijn de inspanningen van het versturen direct te relateren aan de opbrengst waarmee u uw mailings verder kunt optimaliseren.

  Hoge afleverbetrouwbaarheid

  Ons systeem zorgt ervoor dat uw mailings goed worden afgeleverd en waarschuwt via ingebouwde spamchecker als uw mailing door gebruik van bepaalde woorden en kenmerken een verhoogd risico heeft om als spam aan te worden gemerkt. Voor verzenden kunt u dan eenvoudig de gesuggereerde aanpassingen doorvoeren om te voorkomen dat uw email onterecht door internetprovides wordt geblokkeerd. Daarnaast hebben de mailservers die worden gebruikt voor verzending een goede reputatie bij de verschillende internetproviders wat op haar beurt weer zorgt voor verbeterde afleverbetrouwbaarheid.

  Schone klantenlijst middels geautomatiseerde bounce afhandeling

  Mailstudio filtert automatisch alle hard en soft bounces van niet geldige of verouderde emailadressen in de mailinglist waardoor toekomstige mails beter worden afgeleverd.


  Eenvoudig feedback krijgen middels enquêtes

  Met behulp van de drag & drop editor kunt u eenvoudig zelf op maat enquêtes en feedback formulieren maken die u kunt koppelen aan e-mail campagnes of autoresponders. De resultaten zijn direct realtime inzichtelijk in Mailstudio.

  Ook voor u toegankelijk:

  Wilt u ook gebruik maken van onze mailstudio of advies over het effectief benutten van uw mailinglijst bel ons dan op 071-5288792 of mail naar info@tritac.com 
  Deel dit artikel: